0

Homme Vibrerende Buttplug - Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Ontdek je fantasieën opnieuw met de Nü Sensuelle Homme Vibrerende Buttplug. Deze buttplug is erg flexibel en heeft een oplopende dikte. De Homme buttplug is eenvoudig te gebruiken, omdat hij maar een enkele knop heeft.

De buttplug heeft maar liefst 20 verschillende vibratiestanden en is daarmee zeer uitgebreid. Zodra hij aanstaat is de Homme eenvoudig in te brengen met wat glijmiddel op waterbasis. Aan de onderzijde van de Homme buttplug vindt je een grote witte knop, deze houd je 2 seconden ingedrukt om de vibraties te starten. Dezelfde witte knop gebruik je om in vibratiestanden te wisselen. Bij elke druk op de knop verras je jezelf met een nieuwe stimulatie. Om de buttplug uit te schakelen houd je de knop enige tijd ingedrukt en hij gaat dan vanzelf uit. Na het gebruik van deze vibrerende buttplug kun je 'm schoonmaken met toycleaner en lauwwarm water. Opbergen doe je in het meegeleverde opbergzakje die al het stof en viezigheid buiten de deur houdt. Natuurlijk kun je deze buttplug ook onderwater gebruiken, want hij is 100% waterdicht.

Het opladen van deze buttplug is een fluitje van een cent. Het docking station zet je bijvoorbeeld op je nachtkastje en deze plug je in het stopcontact. De Homme vibrerende buttplug klik je als het ware in het docking station en hij laadt op. Het oplaadproces neemt ongeveer 2,5 uur in beslag en zodra het lampje niet meer aan het knipperen is, is de buttplug volledig opgeladen. Zolang het blauwe lampje nog aan het knipperen is laadt de buttplug nog op. Deze spannende toy wordt geleverd in een zeer luxe verpakking en is ook ideaal als cadeau.

Alternatieven die wij aanraden
-
+